Wednesday, June 17, 2015

Стани моделЗа сите оние кои имаат желба за фотографирање....


  За мене секогаш e предизвик работата со нови модели, а за да станете модел не е пресудно да имате иделани пропорции, совршени црти на лицето или да имате амбиции да станете манекенка. Доволно е само да сакате да се фотографирате (во случајов и да ви се допаѓа она кое го работам).
  Доколку сте заинтересирани за соработка (да позирате за фотографии кои ке бидат дел од моето лично портфолио) ве молам контактирајте ме по електронска пошта на:  contact@vladimir-tasevski.com             Содржина на пораката:

                                Име:
                                Години:
                                Град:
                                Висина:
                                Тежина:


    и 5 фотографии од вас во атачмент. (две од лик (анфас и профил) и три од цела фигура во стоечки став)За моето лично портфолио обично правам од една до пет фотографии. Како награда за соработката ги добивате фотографиите во полна резолуција.

Однапред Благодарам