Wednesday, June 17, 2015

Стани моделЗа сите оние кои имаат желба за фотографирање....


  За мене секогаш e предизвик работата со нови модели, а за да станете модел не е пресудно да имате иделани пропорции, совршени црти на лицето или да имате амбиции да станете манекенка. Доволно е само да сакате да се фотографирате (во случајов и да ви се допаѓа она кое го работам).
  Доколку сте заинтересирани за соработка (да позирате за фотографии кои ке бидат дел од моето лично портфолио) ве молам контактирајте ме по електронска пошта на:  contact@vladimir-tasevski.com             Содржина на пораката:

                                Име:
                                Години:
                                Град:
                                Висина:
                                Тежина:


    и 5 фотографии од вас во атачмент. (две од лик (анфас и профил) и три од цела фигура во стоечки став)За моето лично портфолио обично правам од една до пет фотографии. Како награда за соработката ги добивате фотографиите во полна резолуција.

Однапред Благодарам
No comments:

Post a Comment